Societat

oci

Ferrari Land té el 65% de les obres executades

El pilot de proves de Ferrari Marc Gené va fer ahir una visita d'obres al parc temàtic Ferrari Land, que el 7 d'abril obrirà les portes a Port Aventura World i que en aquests moments ja té gairebé un 65% dels treballs executats.

Alguns dels punts d'interès del nou parc seran una botiga que s'inspira en la casa d'Enzo Ferrari a Mòdena (Itàlia), de 570 metres quadrats, amb productes relacionats amb l'escuderia italiana; vuit simuladors de fórmula 1 (sis per a adults i dos per a infants); un restaurant amb gastronomia pròpia de la regió italiana de l'Emília-Romanya, i tota una zona que recrea alguns dels monuments principals d'Itàlia, com ara el Coliseu de Roma i la Scala de Milà. Les dues atraccions principals del parc seran, per una banda, l'accelerador vertical, que serà el més alt d'Europa i que permetrà als usuaris passar de 0 a 180 km/h en cinc segons, i per l'altra, un circuit a escala real amb cotxes elèctrics.

El director del parc, Fernando Aldecoa, va dir ahir que encara queda “un dels secrets més ben guardats”, que serà el batejat com a Ferrari Experience i del qual no desvelaran les característiques fins a la seva inauguració, l'abril del 2017. Aldecoa calcula que Ferrari Land –amb una inversió de 100 milions d'euros– els permetrà atreure més visitants de països com ara Itàlia i Alemanya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia