Societat

Comerç

Més de 40 creatius, al Vidmar Fashion Festival de Vilassar de Mar

L'esdeveniment serà aquest cap de setmana i dissabte coincidirà amb la IV Nit del Comerç

Una vuitantena de comerços locals participaran aquest dissabte en una nova edició de la Nit del Comerç. L'activitat es tornarà frenètica a partir de les vuit del vespre, quan els Ssstrèpits inauguraran l'esdeveniment. L'activitat comercial s'allargarà fins a la mitjanit en una desena de carrers, on també es podrà escoltar música o participar en diversos tallers. Per als més petits s'ha preparat una trobada de slot, un brau mecànic, un tobogan inflable i tallers de globoflèxia, maquillatge i bombolles de sabó gegants, a més de l'actuació del grup Vine i Balla. El programa inclou la cercavila dels Mansuets de Foc amb l'ase Innocenci i Sons i les actuacions de Fest'n'cat, Jarana, els discjòqueis Bep Delasonikah i Xavi C i les versions pop d'Eduard Sanchiz.

Amb un toc ‘chic & cool'

Un espai per interactuar dissenyadors, creadors i públic similar als mercadets de tota la vida però amb el toc chic & cool que aporten els productes, la música i l'oferta gastronòmica que s'hi poden trobar. Així descriuen els seus organitzadors el Vidmar Fashion Festival.02 que reunirà músics, pintors, fotògrafs, artistes, dissenyadors, artesans... tots amb propostes innovadores i personals, edicions limitades, productes exclusius i de producció local. Les parades es podran visitar tot el dia i també diumenge a la plaça de l'Ajuntament i el carrer Sant Pau. A més es podrà participar en tallers creatius i de màgia, degustar un vermut acompanyat de música, fer un tast de cervesa artesana, fer un mos, assistir a l'actuació del Màgic Grup Maresme o allargar la vetllada amb copes i música en directe.

Nit de comerç

24 de setembre a partir de les 20 h

www.vilassardemar.cat

El Vidmar

24 i 25 de setembre, de d'11 a 23 h

www.vidmarfashionfestival.com



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.