Societat

Municipal

Gest de l'empresa d'aigües amb els afectats de Premià

Els veïns desallotjats a conseqüència de l'explosió de diumenge no pagaran el rebut mentre no puguin tornar a casa

L'Agrupació Bàsquet Premià inicia una campanya de recollida de diners

Les famílies desallotjades arran de l'explosió de diumenge passat a Premià de Mar no hauran de pagar cap rebut de l'aigua mentre no puguin tornar a casa seva. L'Ajuntament de la població ha arribat a un acord amb l'empresa subministradora, Sorea, que ha entès la necessitat de tenir un gest amb els afectats i estudia que es pugui fer el mateix amb les companyies de llum i de gas. Les mostres de solidaritat no s'han aturat aquí i també el Col·legi d'Advocats de Mataró s'ha posat a la seva disposició per assessorar-los en tot allò que calgui. A partir de dilluns es posarà en marxa un servei d'assessorament jurídic gratuït al centre cívic.

En l'àmbit local, el suport no fa més que augmentar amb el pas dels dies. L'últim gest l'ha tingut un dels principals clubs de bàsquet del poble, l'Agrupació Bàsquet Premià, que ha iniciat una campanya de recollida de fons per ajudar els afectats, entre els quals hi ha membres i simpatitzants de l'entitat. Els diners es començaran a recollir aquesta tarda, durant el partit que l'AB Premià jugarà contra el Cardedeu. Als assistents de més de 16 anys se'ls cobrarà una entrada de cinc euros que es destinaran íntegrament als desallotjats. També s'obrirà un compte bancari perquè tothom hi pugui col·laborar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia