Societat

GASTRONOMIA

Badalona mostra el seu patrimoni mariner en el Mes de la DO Alella

El port de la ciutat serà escenari de la festa ‘Badalona, la mar i el vi', que combina sortida de velers i degustacions de vins

Badalona vol recordar la mil·lenària convivència entre les vinyes i la mar en la seva primera participació als actes organitzats amb motiu del Mes de la DO Alella. Per això, avui el port de la ciutat serà el marc de la festa Badalona, la mar i el vi, que agermana la tradició de pesca artesanal de la ciutat amb la de la producció de vi.

La jornada, organitzada per la Confraria de Pescadors de Badalona i la cooperativa gastronòmica La Sargantana, inclourà tres sortides a la mar amb el quetx històric Ciutat de Badalona, un tast d'Alella Vinícola i la degustació de plats preparats amb peix de la Llotja de Badalona. Hi haurà tres sortides del veler amb una degustació de vi blanc d'Alella inclosa. Al davant de l'edifici de la Llotja, a partir de les 11 h, es farà una altra degustació de vins del celler Alella Vinícola i un tast de platillos elaborats amb peix de la Llotja de Badalona. Els pescadors de la confraria conversaran sobre la pesca a la ciutat i a les 12.30 h tancarà la jornada una taula rodona sobre el món del vi a l'entorn de Badalona que porta per títol De Baetulo a la DO Alella, amb representants de diversos àmbits relacionats amb la temàtica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia