Societat

La policia tindrà seu nova a Masquefa

L'Ajuntament de la localitat adquireix un local al passeig de la Via

Espera tenir-lo enllestit a principi del 2017

L'Ajuntament de Masquefa ha adquirit recentment en propietat un local d'uns 700 metres quadrats situat al passeig de la Via i on té previst instal·lar la seu nova seu de la policia local i de Protecció Civil. Segons expliquen en el consistori, és un edifici amb l'estructura ja feta, oficines i garatge habilitats per al desenvolupament de les tasques dels cossos respectius. Aquesta operació ha suposat una inversió de 245.000 euros i s'espera que a principi de l'any vinent ja es pugui fer el trasllat a la nova seu, un cop s'hagin enllestit les tasques d'adequació i la instal·lació del sistema elèctric.

L'alcalde Xavier Boquete explica que “les actuals dependències –situades al carrer Major– han quedat totalment obsoletes i no hi ha la possibilitat d'ampliar-les o millorar-les” i justifica aquest canvi de seu per tal “d'oferir als veïns i veïnes de Masquefa una gestió eficaç, directa i propera i garantir-los en tots els casos una atenció i protecció adequades”. En l'Ajuntament masquefí també expliquen que aquest trasllat a la zona del passeig de la Via permetrà dotar d'equipaments municipals aquesta zona de la localitat, on per ara no n'hi ha gaires.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia