Societat

Mollerussa, seu d'una fira sobre celebracions

Els sectors de moda i complements, perruqueria i estètica, restauració, així com d'altres tipus de serveis estaran representats en la primera edició de la Fira E-Vents, que tindrà lloc a Mollerussa del 25 al 27 de novembre i s'orientarà als diferents tipus de celebracions. Una mostra que innova tant en el format com en l'horari, ja que obrirà a les cinc de la tarda i tant divendres com dissabte tancarà a les dues de la matinada.

La intenció és que, a banda de l'espai expositiu, el saló tingui com a base, entre d'altres, demostracions de producte, desfilades i actuacions en directe, tal com va explicar ahir el director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra: “Qualsevol persona que vulgui organitzar una celebració, una festa o un convit podrà trobar empreses, serveis i productes per dur a terme l'esdeveniment.”

El recinte firal de la ciutat es subdividirà en quatre espais que estaran destinats a expositors, desfilades i demostracions. També se n'ha previst un altre de caire infantil, amb activitats concentrades entre les cinc i les vuit del vespre, i un per a degustacions gastronòmiques. En aquest sentit, Segarra va dir que s'oferiran degustacions com ara tapes, racions i begudes. L'entrada a la fira serà gratuïta i entre els expositors confirmats n'hi ha de Mollerussa, la comarca del Pla d'Urgell i la ciutat de Lleida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia