Societat

Bankia cedeix 63 pisos més per a lloguer social

El govern va rebre ahir un nou lliurament de claus d'habitatges cedits per l'entitat bancària Bankia per destinar-los a lloguer social. Es tracta de 63 pisos assignats en el marc del conveni signat el febrer de 2014 entre l'Agència de l'Habitatge de Catalunya i Bankia pel qual l'entitat bancària es comprometia a lliurar 230 habitatges, amb una dotació econòmica de més de 160.000 euros, per ajudar a cobrir el lloguer social de les famílies amb més dificultats econòmiques. En un acte a Mollerussa, la consellera de Governació, Meritxell Borràs, va dir que tot i la no aprovació de la nova llei que ho regula al passat ple del Parlament, confia a poder ampliar aviat fins a 234 el nombre de municipis que tenen una demanda més elevada d'habitatge social.

Ja són 200 els habitatges lliurats per Bankia a l'Agència de l'Habitatge. L'acte de cessió va tenir lloc a l'ajuntament de Mollerussa perquè en aquesta població hi ha sis dels habitatges cedits. La consellera Borràs, acompanyada per l'alcalde, Marc Solsona, i la directora del departament de recuperacions de la direcció territorial de Bankia a Catalunya, Lídia Balaciart, va destacar que són més de 3.600 els habitatges d'entitats financeres que estan destinats a lloguer social, però que n'hi ha més de 26.000 que formen part del parc d'habitatge públic “amb lloguer social''.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia