Societat

cultura

integració

Apropa Cultura celebra 10 anys al costat de les persones vulnerables

El programa Apropa Cultura va celebrar ahir els deu anys de funcionament amb una festa a L'Auditori de Barcelona en la qual es van reunir tots els agents que el fan possible i que han aconseguit que en una dècada persones vulnerables hagin gaudit de més de 132.000 experiències culturals. Apropa Cultura connecta les entitats socials i els equipaments culturals. Aquests reserven el 2% del seu aforament a un preu de tres euros per a aquests col·lectius en situació d'exclusió i també els ofereixen visites i activitats adaptades.

Més de 1.500 centres socials que acompanyen persones vulnerables hi estan inscrites i al llarg de la temporada van a espectacles i fan activitats amb més de 60 teatres, auditoris, festivals i museus repartits per tot el país. Precisament, la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, va destacar ahir que és un treball transversal de les administracions i també la importància que vagi més enllà de Barcelona ciutat. Per la seva banda, el titular de Cultura, Santi Vila, va indicar que “la cultura és un dret social i alhora és el millor instrument d'ascensor social que existeix”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.