Societat

Dos morts i un ferit per arma de foc a Sant Adrià de Besòs de Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han detingut a tres presumptes implicats, de nacionalitat espanyola, i mantenen oberta la investigació

Els Mossos d'Esquadra estan investigant la mort per arma de foc de dos homes al barri de La Mina de Sant Adrià de Besòs (Barcelona). De moment, han detingut a tres presumptes implicats, de nacionalitat espanyola.

Els agents de la comissaria de la població han rebut cap a les 04:00 hores d'aquest diumenge un avís sobre un ferit prop de les dependències policials. Els agents han trobat un home, de 30 anys, mort per arma de foc a l'entrada d'un edifici, i a altres dos de 36 i 38 anys ferits, han assenyalat fonts pròximes al cas. Un dels ferits, de 36 anys, ha estat traslladat en estat crític a l'Hospital Sant Pau de Barcelona, on ha mort instants després, mentre que l'altre, de 38 anys, continua ingressat a l'Hospital Vall Hebron de Barcelona en estat greu pels trets que ha rebut al tòrax.

Els Mossos d'Esquadra mantenen oberta la seva investigació sobre el tiroteig i segueixen buscant possibles còmplices de l'homicidi, que creuen que obeeix a un enfrontament entre dues bandes de narcotraficants.

Els investigadors sospiten que els tres detinguts poden formen part d'una banda dedicada al tràfic de drogues que ha disparat contra les víctimes -tres homes originaris d'Europa de l'Est-, en una venjança relacionada amb el narcotràfic.

Per aquet motiu, agents dels Mossos d'Esquadra estan rastrejant el barri a la recerca d'altres persones que puguin estar relacionades amb la banda que ha causat el tiroteig, tant de possibles còmplices o encobridors del doble crim com de testimonis que puguin ajudar a aclarir les circumstàncies del mateix.

Un jutjat d'instrucció de guàrdia de Badalona (Barcelonès) ha obert diligències per investigar el doble crim i ha decretat el secret de sumari de la causa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia