Societat

festes

Arenys de Munt honora Sant Martí amb festa major

Entre les novetats del programa, que inclou propostes fins al 20 de novembre, hi figura la primera Fira de Food Trucks

La tradicional Mostra de Relleno serà aquest diumenge

L'avançada d'actes de la festa major de Sant Martí va començar a desplegar-se el primer cap de setmana de novembre, però no va ser fins ahir dijous que el pregó d'Eskakejats Teatre, la traca i el nou Brindis d'inici de festa van donar el tret de sortida oficial. De fet aquest divendres s'escau la diada del patró i la vila viurà els actes més solemnes i tradicionals. Així, aquest matí, davant l'ajuntament, l'Esbart Dansaire del Centre Moral oferirà el ball d'honor i tot seguit hi haurà l'ofici solemne cantat per la Coral del Remei i l'acompanyament de la cobla Maravella. En acabar es donarà continuïtat a un acte encetat l'any passat amb bona acollida, la Recepció dels Martins i les Martines i després de les sardanes es podrà assistir a la ballada infantil de la dansa d'Arenys de Munt, a càrrec de mainada que ha realitzat un taller específic, i a la ballada de la dansa d'Arenys de Munt, amb les espolsades. Avui també serà dia de vermut, concert i ball de festa major i a la nit s'ha incorporat al programa l'ADM Festival, amb Aphrodite com a cap de cartell.

De cites musicals s'ha de destacar la Nit Jove d'aquest dissabte, amb la Banda Masú, The Penguins, Skabòries i Crim i el Cant Coral d'Amor i Lloança, a càrrec del Cor l'Aixa del dia 18. A més, la primera Fira de Food Trucks, que obrirà portes aquest matí fins diumenge al vespre a la plaça Catalunya, també programa música i espectacles familiars per complementar l'oferta gastronòmica d'arreu. Avui a la nit es podrà escoltar Kalabranda, dissabte Emma Fernández i diumenge Tori Spearks i David Ros. La mainada podrà divertir-se a les atraccions de la fira i també assistint a l'espectacle familiar de Xavi Lozano Tubs del món, i a la representació d'Els músics de Bremen a càrrec de la companyia Sim Salabim. A més dissabte a la tarda, a la Riera, tindrà lloc l'acte de bateig de la nova parella de gegants i la cercavila gegantera amb diverses colles convidades. A la nit, després del Correbars, els Diabòlics Anònims protagonitzaran el correfoc. Finalment s'ha de destacar la celebració de la XXI Mostra de Relleno, que inclourà una fira de productes alimentaris artesans, degustacions i la presentació del pastís del Relleno a càrrec del seu creador, Josep M. Garrell.

La festa major

Fins al 20 de novembre

www.arenysdemunt.cat



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

La 8a edició de l’Amb So de Cobla de Palamós tanca amb 6.000 espectadors

PALAMÓS
infraestructures

Les obres de l’autovia B-25 arriben al seu equador

Sant Boi de Llobregat
MEDI AMBIENT

Controlat l’incendi de Foradada-Baldomar, que ha afectat unes 21 hectàrees

Foradada

Campanya ’A la feina, fem salut. Pugem escales!’, a l’Hospital de Figueres i el Bernat Jaume

FIGUERES

Carles Duarte dona exemplars únics de Víctor Català a l’arxiu municipal

L’ESCALA
SOCIETAT

En marxa a Barcelona les obres per ampliar la xarxa d’aigua freàtica

Barcelona
Rafael Antonín, ‘Rafuel’
Cuiner ‘influencer’. Ha obert el restaurant Casa Rafuel

“La cuina comença al mercat; jo hi vaig cada matí”

Barcelona

Mig mil·lenni creuant el Ter

Bescanó
turisme

Dinou hotels catalans ja tenen les claus de la Guia Michelin

Barcelona