Societat

municipal

beques menjador

Conflicte a Premià de Mar per les beques menjador

L'empresa que presta el servei a dues escoles denuncia retard en els pagaments i podria ser que dilluns no donés dinars

El consistori diu que “ningú es quedarà sense àpat”

Conflicte a Premià de Mar pel servei de les beques menjador. I és que Saned, l'empresa que ofereix aquest servei a dues escoles del municipi, ha denunciat un retard en els pagaments que podria repercutir en el fet que a partir de dilluns no es presti el servei a les escoles El Dofí i Sant Cristòfol. Segons l'empresa, aquestes beques afectarien 25 infants, dels quals 15 reben l'ajuda de la Generalitat a través del Consell Comarcal i els 10 restants, a través d'un programa impulsat per l'Ajuntament. La regidora d'Atenció Social de Premià de Mar, Imma Morales (CiU), va explicar que “ningú es quedarà sense dinar, ja que, si l'empresa compleix les seves amenaces, l'Ajuntament es farà càrrec dels àpats els dies que calgui”. Morales va assegurar que ahir mateix ja s'havia fet efectiu el pagament provinent del Consell Comarcal, que assoleix més de 15.000 euros de factures corresponents al darrer trimestre del curs escolar 2015-16. Pel que fa a la resta d'imports pendents, la regidora va explicar que “algunes factures eren incorrectes i, per tant, no es poden pagar”. Tot i això, Morales va assegurar que ahir es pagarien totes les que estiguessin en ordre i que es trucaria a l'empresa per mirar de reconduir la situació. Finalment, la titular d'Acció Social va carregar contra l'empresa pel fet que aquesta hagués trucat a les famílies per informar-los de la suspensió del servei a partir de dilluns. “Han trucat a les famílies per espantar-les”, va reblar Morales.

Per la seva banda, el director financer de Saned, Xavier Garcia, va manifestar que dilluns sí que es donarà servei als 15 alumnes becats a través del Consell Comarcal, i que la resta quedarien a l'espera del cobrament dels imports pendents. “Si l'Ajuntament paga el que ens deu, dilluns tots els afectats podran disposar de dinar”, va subratllar Garcia. El director financer de Saned també va explicar que “encara hi ha factures pendents de pagar des del 2012”, i que aquest import acumulat rondaria els 47.000 euros. Garcia, a més, també va voler evitar les declaracions de Morales i va assegurar que “totes les factures pendents que, segons l'Ajuntament, no estaven ben fetes es van refer”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia