Societat

antiguitats

fira

Lleidantic, Lleida Retro i la Trobada del Disc aplegaran 28 expositors

La triple manifestació firal tindrà lloc aquest cap de setmana a Fira de Lleida i ocuparà 1.982 m² d'exposició

L'exposició La música dels 60, una concentració d'una quinzena de cotxes del Club Vehicles Clàssics de l'Alt Urgell i un espai dedicat al futur Museu Morera són les principals novetats de la 23a edició de Lleidantic (Saló d'Antiquaris i Brocanters de Lleida), la 10a edició de Lleida Retro (exposició de vehicles antics i clàssics) i la 6a Trobada del Disc, salons paral·lels que tindran lloc des d'avui i fins diumenge al Pavelló 3 de Fira de Lleida. La triple manifestació firal oferirà una superfície neta d'exposició de 1.982 m² i aplegarà 28 expositors.

Lleidantic, Lleida Retro i la Trobada del Disc tindran la presència d'expositors d'una vintena de sectors diferents. En l'edició del 2015 s'hi van exhibir unes 30.000 peces amb preus que van anar d'1 a 9.500 euros.

El Club de Vehicles Històrics de Lleida i Fira de Lleida organitzen una exposició amb una seixantena de vehicles antics i clàssics, entre els qual hi haurà camions acabats de restaurar i una mostra de cotxes antics, que inclou un Delage del 1905 o un Fiat 501 del 1914. Els visitants també podran gaudir de cotxes esportius de la marca Ferrari, Rolls Royce, Corvette i cotxes americans com Dodge o Cadillac. A més, es podrà veure una mostra de Mini, amb una dotzena de peces, i una altra de Mercedes, amb uns 16 models. Diumenge al matí tindrà lloc una concentració del Club Vehicles Clàssics de l'Alt Urgell.

Pel que fa a les obres d'art, l'Associació Arts de Ponent de Lleida hi exposarà pintures i escultures d'artistes lleidatans contemporanis de diferents estils i fetes amb materials diversos.

La Trobada del Disc oferirà als visitants centenars de discos de vinil i CD de diferents preus i estils. Els visitants tindran la possibilitat d'examinar vinils i comprar-los, però també de vendre o intercanviar material musical de tot tipus. Firadisc i Fira de Lleida organitzen una exposició sobre La música dels 60, plantejada com un viatge a l'anomenada dècada prodigiosa.

Les fires

Del 18 al 20. De 10.30 a 14 h i de 16 a 20.30 h.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia