Societat

festes i tradicions

fira

La II Fira del Tió de Solsona posa l'accent en el públic familiar

Tindrà lloc el 10 de desembre i aplegarà una quinzena d'activitats

Una quinzena de propostes, entre les quals destacarà el mercat de Nadal dels artesans i l'exposició de tions foradats i pessebres, configuraran el programa de la segona Fira del Tió, el 10 de desembre a Solsona. La segona edició té per objectiu atreure públic familiar durant el pont de la Puríssima. Per això s'amplia amb novetats com un tast d'escudella, una sessió de rondallaires i tallers diversos relacionats amb la temàtica nadalenca, entre d'altres, i nous escenaris. La de Solsona no és l'única de Catalunya, però volen singularitzar-la amb la promoció del tradicional tió foradat, considerat el genuí, i amb el vessant solidari. Es farà recollida de joguines i aliments.

A més, s'ha fet una crida per recollir tions, pessebres, lletres de cançons i fotos antigues de celebracions nadalenques per a l'exposició que s'instal·larà en un local de la plaça Major.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia