gastronomia
jornades
Terceres Jornades Gastronòmiques de l'Angula del Ter, a Pals
Aquesta edició incorpora el restaurant La Calèndula, de Regencós, que s'afegeix als tres de Pals
Les III Jornades Gastronòmiques de l'Angula del Ter i del Rec del Molí de Pals han incorporat enguany el restaurant La Calèndula, de Regencós, que s'afegeix a Es Portal Hotel Gastronòmic, Sol Blanc i Vicus, de Pals. La tercera edició s'ha avançat respecte de les dates de l'any passat i es farà del 18 de novembre al 18 de desembre.
Entre els plats que es podran degustar durant les jornades, a part de les angules a la bilbaïna, es podran assaborir les angules mar i muntanya amb camagrocs i ou a baixa temperatura, l'amanida d'angules amb nyàmeres i herbes de la llera del ter, el dau de jarret cuit 18 h amb angules i ou filat a la brasa, la truita dròpola amb angules i panxeta, l'arròs a la llauna amb salsitxes, tripes de bacallà i angules, l'arròs carnaroli cremós amb formatge el Set al safrà amb garoines i angules saltades, l'estofat de llata de vedella de Girona amb bolets variats, la crema de patata escalivada i angules, el fettuccine amb crema carbonara d'angules amb ou escumat i panxeta curada, l'ou escalfat amb patata, angules i molles marines' i coca de bolets amb carxofes i angules, entre altres propostes.