Agermanen la mongeta de Caldes amb la de Tolosa

Els restauradors de Caldes d'Estrac han decidit aquest any aparcar la mongetada que des de fa onze anys té lloc a Caldes, i el govern municipal ha inventat una nova fórmula per mantenir la referència d'aquest esdeveniment que gira entorn de la mongeta del ganxet, un dels productes més preuats del poble, juntament amb el pèsol de la floreta. Així, els dies 14 i 15 de novembre, la mongeta caldenca anirà de la mà de la famosa mongeta de Tolosa (Guipúscoa), que es caracteritza per ser de color negre i de mida petita i que serà cuinada en directe pel prestigiós restaurador basc Roberto Ruiz Aginaga. Diumenge tindrà lloc el tast popular a càrrec d'aquest reconegut restaurador a l'esplanada de Can Muntanyà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

L’emigrant barceloní té 30 anys

Barcelona
Miquel Brugat Vilanova
Alcalde de Peralada (Junts per Peralada i Vilanova)

“Hem hagut de frenar molts projectes arran de la sequera”

Peralada
societat

Barcelona destinarà 130 milions d’euros al nou Pla estratègic de ciència i innovació, el doble que a l’anterior

Barcelona
URBANISME

17,4 milions d’euros per renovar el túnel de la Rovira

bARCELONA

Presenten al·legacions a la modificació del PGOU del Campus de Salut

GIRONA
SOCIETAT

L’Ajuntament de Manresa condemna l’agressió transfòbica a l’estadi del Congost

Manresa
Cultura

Mor Josep Falguera, fundador de la companyia tèxtil Grup Falguera

HABITATGE

Un jutge reconeix el dret a compra de 168 pisos de lloguer assequible propietat d’Inmo Criteria

l’hospitalet de llobregat
TRANSPORTS

L’EMT introdueix el pagament amb targeta i mòbil als busos

Tarragona