Societat

Seguretat viària

Detenen una jove per conduir beguda i en contra direcció per l'AP-7

El vehicle kamikaze circula durant 28 quilòmetres pel carril contrari i sense una roda davantera

La dona és detinguda i acusada per dos delictes contra la seguretat viària

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest diumenge al matí dona de 26 anys per conduir en direcció contrària, beguda i sense una de les rodes davanteres durant 28 quilòmetres a l'AP-7.

Els fets s'han produït cap a un quart de vuit del matí a l'Alt Empordà. Diversos testimonis ha alertat que un vehicle circulava sentit contrari per l'autopista AP-7, al punt quilomètric 28, dins del terme municipal de Capmany.

Una patrulla de trànsit ha localitzat el turisme infractor al punt quilomètric 15,5 circulant a gran velocitat i en direcció contrària. A més, ha observat que el vehicle havia perdut una roda davantera i el disc de fre tocava l'asfalt, fent espurnes per la fricció.

Els agents han circulat en paral·lel al cotxe kamikaze i li han indicacions, amb senyals lumíniques i acústiques, perquè s'aturés. La conductora, però, ha fet cas omís de les indicacions i ha continuat la marxa en direcció contrària, creuant-se en el trajecte amb altres vehicles que li feien ràfegues de llum per advertir-la.

Davant el risc que s'acabés produint una col·lisió frontal, els Mossos han tallat l'autopista al quilòmetre 7 per bloquejar-li el pas i han aconseguit d'aquesta manera que la conductora aturés el cotxe. A l'interior hi han trobat una segona ocupant que anava estirada seient del darrera.

Els agents li han practicat la prova d'alcoholèmia i ha donat un resultat positiu de 0.62 mg d'alcohol per litre d'aire expirat. La jove, veïna de Llagostera (Gironès) i de nacionalitat espanyola, ha estat detinguda en aquell mateix moment per dos delictes contra la seguretat del trànsit: conducció temerària i sota els efectes de l'alcohol. Es preveu que en les properes hores passi a disposició judicial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.