Societat

Campanya per pagar el peveter ‘Flama d'arrels'

L'escultura peveter Flama d'arrels, que es va col·locar el 23 de juny al coll d'Ares per commemorar els 50 anys de l'arribada de la Flama del Canigó a Catalunya, ha motivat la campanya de micromecenatge Mantén la flama!. Impulsada per l'associació Tradicat i l'Ajuntament de Molló, amb la col·laboració d'Òmnium Osona i la Unió Excursionista de Vic, la campanya, que s'acabarà el 31 de desembre, pretén recollir les aportacions econòmiques necessàries per poder pagar el cost final de l'escultura peveter –11.996,23 euros–, feta per Jesús Romero i Eulàlia Sellarès.

L'escultura està acompanyada d'un faristol d'acer inoxidable on se soldarà una placa amb els noms dels equips de foc, entitats, empreses i particulars que facin una aportació mínima de 100 euros (a més de recompenses a partir de 30 euros). Les aportacions es poden fer al web www.tradicat.cat , al telèfon 938890341 o a un compte de CaixaBank.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia