Societat

municipal

recinte firal

La Mollerussa E-Vents tindrà 24 expositors

El recinte firal de la capital del Pla d'Urgell ja ha començat a adequar-se per acollir a partir de divendres i fins diumenge la primera Mollerussa E-Vents, un nou esdeveniment que innova tant en el format de presentació de cara al públic visitant com en el seu horari, que serà de cinc de la tarda a dues de la matinada divendres i dissabte, i de cinc a nou del vespre diumenge.

Tot plegat, potenciant les activitats paral·leles, moltes de les quals serviran d'aparador de les firmes que hi participen com a expositors. L'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, va destacar: “No volem un passeig firal normal i corrent, volem que la gent vingui i passi l'estona.”

L'ambient de la fira s'anirà adaptant a diferents públics en funció de l'horari, començant per les activitats dirigides als infants, que es desenvoluparan entre les cinc de la tarda i les vuit del vespre. Aquestes donaran pas a les degustacions gastronòmiques i les actuacions musicals, com també a desfilades de moda per adults. Pel que fa als expositors, que seran 24, estaran organitzats per sectors, segons va dir el director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra.

Dues terceres parts dels expositors de la fira provenen del Pla d'Urgell, i els altres són de la resta de la demarcació de Lleida i també de zones limítrofes com la Franja i l'àrea de Tarragona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia