Societat

Bones perspectives per al Saló Tot Nuvis Girona

El certamen nupcial s'inaugura aquest vespre amb les desfilades com a plat fort

Tot Nuvis obrirà les portes aquest divendres a les quatre de la tarda al Palau de Fires de Girona amb 122 expositors del sector nupcial i de festa a disposició dels visitants. Com és habitual, aquestes empreses oferiran tot el que es pugui desitjar a l'hora d'organitzar un casament o qualsevol altra celebració. L'activitat comercial es complementarà amb diverses activitats, com ara tallers, demostracions de ball, una taula rodona sobre com aprofitar les noves tecnologies en un casament o les desfilades, que segueixen essent els actes més esperats. Enguany, com a novetat, la inauguració de la fira tindrà també desfilada, però aquest cop sobre la passarel·la hi caminaran dones ja casades que mostraran el vestit de núvia que van lluir al seu casament. Les desfilades professionals de moda nupcial, llenceria i festa seran dissabte a la tarda i diumenge al matí i la tarda, i inclouran la projecció d'un film rodat al castell de Sant Gregori amb alumnes de l'escola Cifog i l'agència Model on Top.

Cal dir que el sector celebra Tot Nuvis amb bones perspectives, ja que continua l'augment del nombre de casaments, que s'havia aturat amb la crisi econòmica. L'any passat, a les comarques gironines es van celebrar 2.862 casaments, un 1,3% més que el 2014. Es calcula que el cost mitjà d'un casament a Catalunya raneja els 20.300 euros.

La fira

25- 27 de novembre

www.firagirona.com



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia