Societat

Alimentació

L'oli nou de la DOP Siurana, al cor de Tarragona

Vint productors de la DOP Siurana participen a la Festa de l'Oli Nou que se celebra aquest cap de setmana a Tarragona. Les parades instal·lades a la rambla Nova obriran portes aquest divendres a les cinc de la tarda. Pràcticament tots els estands seran de cooperatives agrícoles, de manera que es podrà adquirir oli produït a localitats com Picamoixons, Cabacés, la Selva del Camp, Riudecanyes, Salomó o Ulldemolins, entre d'altres. Els visitants, a més de tastar i comprar l'oli de la nova collita també podran participar en diverses activitats. Tant avui com dissabte s'oferiran tallers, com el de conserva casolana d'olives o de fer sabonets, i diumenge s'ha previst un tast guiat d'olis i un vermut amb tapa amb oli DOP Siurana. Però la cita més concorreguda serà dissabte al matí, quan s'oferirà l'esmorzar popular. Els tiquets costaran 2,50 euros i se'n podran aconseguir de gratuïts al Mercat Central. Segons les previsions del Consell Regulador, enguany es produirà un 30% menys d'oli que en la darrera campanya a causa de la sequera. Això sí, serà un oli d'excel·lent qualitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

La 8a edició de l’Amb So de Cobla de Palamós tanca amb 6.000 espectadors

PALAMÓS
infraestructures

Les obres de l’autovia B-25 arriben al seu equador

Sant Boi de Llobregat
MEDI AMBIENT

Controlat l’incendi de Foradada-Baldomar, que ha afectat unes 21 hectàrees

Foradada

Campanya ’A la feina, fem salut. Pugem escales!’, a l’Hospital de Figueres i el Bernat Jaume

FIGUERES

Carles Duarte dona exemplars únics de Víctor Català a l’arxiu municipal

L’ESCALA
SOCIETAT

En marxa a Barcelona les obres per ampliar la xarxa d’aigua freàtica

Barcelona
Rafael Antonín, ‘Rafuel’
Cuiner ‘influencer’. Ha obert el restaurant Casa Rafuel

“La cuina comença al mercat; jo hi vaig cada matí”

Barcelona

Mig mil·lenni creuant el Ter

Bescanó
turisme

Dinou hotels catalans ja tenen les claus de la Guia Michelin

Barcelona