Societat

Societat

Mollerussa, seu de moda, oci i cuina amb la Fira E-Vents

El certamen ha programat desfilades, degustacions i actuacions de DJ perquè el públic vegi millor com funcionen els productes

El saló va obrir ahir a la tarda, fins a les dues de la matinada i avui, fins a les nou del vespre

Peces de roba per assistir a qualsevol tipus de celebració, demostracions de perruqueria, viatges, ulleres d'última generació i rellotges amb la silueta urbana de Mollerussa són alguns elements que es poden trobar durant tot el cap de setmana a la primera Fira E-Vents, que té lloc al recinte firal de la capital del Pla d'Urgell.

Amb una manera nova de presentar els 24 expositors, que tenen un disseny comú fet amb caixes de cartró, el saló fa una aposta per les activitats com una eina perquè les firmes participants puguin ensenyar millor el seu producte o servei. D'aquesta manera, s'han programat desfilades, degustacions gastronòmiques i actuacions de DJ.

L'horari de la fira, que divendres i dissabte va obrir a les cinc de la tarda i es va allargar fins a les dues de la matinada, també és una altra de les seves innovacions. En aquest sentit, el que es busca és que el públic també vegi el certamen com una activitat d'oci del cap de setmana i s'animi a donar-hi un tomb, va explicar divendres l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona. “Volem que la gent pugui gaudir d'una passejada comercial i firal diferent de la passejada a què estem acostumats”, hi va afegir.

El públic infantil també hi té cabuda, en el saló, ja que dedica les hores de tarda a programar alguns espectacles i desfilades de roba per a nens i nenes. Aquestes activitats donen pas –avui fins a les nou del vespre– a les degustacions de tapes, vins i gintònics i també la música dels DJ.

D'altra banda, l'Ajuntament de Mollerussa ha començat a comercialitzar, en el marc del certamen, un forfet de turisme d'aventura. L'oferta inclou tres activitats que es poden fer al llarg d'un dia al parc de la Serra i que consisteixen en un vol de 20 minuts en avioneta, copilotar un cotxe de ral·li i fer una passejada a cavall.

De moment, el consistori ha marcat quatre jornades en què es podrà gaudir del forfet: el 18 de febrer, el 25 de març, el 20 de maig i el 7 d'octubre. El preu de les tres activitats és de 99 euros i s'ofereix la possibilitat de contractar-ne només algunes per separat –els dies en què es pot fer l'oferta turística– o repartir-les entre persones diferents que en vulguin gaudir el mateix dia. A més, s'ha posat en marxa un concurs d'Instagram, fins al 4 de gener, amb què es pot obtenir un dos per un.

LA XIFRA

99
euros
és el que val el forfet que inclou tres activitats que l'Ajuntament de Mollerussa ven a la Fira E-Vents.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia