Societat

municipal

fira

La Fira Joc Joc de Tona creix en assistents

Unes 11.000 persones van visitar la fira, un rècord d'assistència

La setzena edició de la Fira Joc Joc de Tona, dedicada a les joguines i els jocs diferents dels convencionals, es va tancar amb un gran èxit de participació. Segons dades de l'Ajuntament tonenc, unes 11.000 persones vingudes principalment de la comarca d'Osona i de l'àrea metropolitana van passar per la zona esportiva, on a l'interior dels dos pavellons es podien trobar des de demostracions de jocs alternatius com diversos tipus de jocs per a la canalla, així com una gran varietat de jocs de taula. Amb aquesta xifra d'assistents s'estableix un rècord d'assistència i es confirma que la Fira Joc Joc està totalment consolidada.

En la mateixa jornada, al centre de la població es va fer la mostra d'entitats, que també va gaudir d'una alta assistència. En el marc de la festa major de la població, que s'està celebrant aquests dies, també es va desvelar que la segona edició del festival Una Tona de Màgia es farà els dies 5, 6 i 7 de maig.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.