Societat

loteria nacional

Poc més que cinc dècims del segon premi de la rifa

L'estanc de Vilobí d'Onyar va vendre dos bitllets del segon premi i els altres tres van anar a parar a Platja d'Aro, Olot i Portbou

Premis menors a Roses, Lloret, Llançà, Figueres, Blanes i Castelló

L'estanc de Vilobí d'Onyar, situat a la cèntrica plaça Nova número 2, ha venut dos bitllets del segon premi, el 04536, premiat amb 125.000 euros cadascun. La seva propietària, la Montse Daunis, estava exultant després de conèixer la notícia i atenia el telèfon i els clients que s'interessaven per la presència de mitjans a la botiga. No és la primera vegada que aquest establiment reparteix sort per la rifa de Nadal. L'any passat va vendre un bitllet del cinquè premi d'aquest mateix sorteig i l'octubre passat, un segon premi de la Lotería Nacional. “No em puc queixar, estic molt i molt contenta d'haver repartit sort a Vilobí”, va admetre. Ahir al matí desconeixia qui eren els afortunats, però li va venir al cap el cas d'un home que li havia demanat un bitllet que acabés en 36 perquè era l'any que havia nascut. quest és el número més important del sorteig d'aquest dijous repartit a la demarcació, si bé només han estat cinc dècims. Els altres tres s'han venut a Platja d'Aro, Olot i Portbou.

A Platja d'Aro, l'administració de l'edifici Round Store, a l'avinguda s'Agaró, va vendre un pessic del segon premi a través d'un nombre indeterminat de dècims comercialitzats pel terminal electrònic. Els seus responsables, la Paquita i en Ferran, se'n van assabentar a través de la trucada dels delegats del sorteig. “Ens hauria agradat que fossin més”, destacaven, però ho celebraven igualment perquè era el primer cop, en tres dècades de trajectòria, que repartien un premi de la rifa de Nadal. Les comarques gironines s'han hagut de conformar amb les engrunes de la rifa. Concretament, ha tocat un dècim del quart premi (59444) venut a Roses; dos dècims d'un cinquè premi (22259) venuts a Lloret i Llançà, i un altre dècim del 19152 venut a Figueres. Ha caigut un altre cinquè premi (60272) amb dos dècims venuts a Blanes i a Castelló d'Empúries.

(Més informació, a les planes 66-69).

LA XIFRA

125.000
euros
van ser els diners de què estava dotat cadascun dels dècims del segon premi de la rifa de Nadal.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.