Societat

Nova parada de taxis al costat de La Mirona

Tant els taxistes com la discoteca oferiran descomptes als usuaris

L'Ajuntament de Salt ha creat una nova parada de taxis al carrer Amnistia Internacional, al costat de la sala La Mirona, segons va informar ahir el consistori. La cooperativa Gitaxi, que agrupa la majoria de taxistes de Salt i Girona, oferirà descomptes i un preu fix per anar a la sala, que al seu torn farà descomptes en les consumicions als qui vinguin en taxi i els donarà entrada gratuïta a la discoteca.

La voluntat del consistori, GiTaxi i La Mirona és fomentar l'ús del taxi compartit per anar i tornar de la sala, i d'aquesta manera millorar la mobilitat i reduir els desplaçaments en vehicle privat i de retruc els accidents de trànsit, segons s'assenyalava en el comunicat de l'Ajuntament.

Descomptes i preus fixos

Concretament, per la festa de Cap d'Any els taxistes faran el 10% de descompte a tots els usuaris que es desplacin a La Mirona de Girona, Fornells, Sarrià, Salt i Vilablareix. A partir del cap de setmana següent, el servei Taxi Jove de GiTaxi s'hi afegirà, amb una tarifa fixa de nou euros entre la parada de correus a Girona i la Sala La Mirona, mantenint el 10% de descompte en cas de qualsevol altre origen urbà.

Pel que fa a la discoteca, farà un descompte d'un euro en una consumició a cadascun dels ocupants del taxi i als que arribin a partir de la una de la matinada els donarà accés gratuït a la sala.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia