Societat

Detenen a la C-32 a Castelldefels una conductora beguda que va xocar i fer bolcar un altre cotxe

En el turisme capgirat hi viatjava una família de cinc membres, que va patir ferides lleus

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dissabte al vespre una conductora beguda que va provocar un accident a la C-32, dins el terme municipal de Castelldefels (Baix Llobregat). L'avís del sinistre es va rebre a les 20.40 hores al quilòmetre 47,5 de la C-32, entre les poblacions de Gavà i Castelldefels.

La infractora havia perdut el control del vehicle i xocat contra un altre turisme, que a conseqüència de la topada havia quedat bolcat al mig de la calçada. En aquest cotxe hi viatjava una família de cinc persones -entre els quals dos nens- que van patir ferides lleus i van ser evacuats per precaució als hospitals de Bellvitge i Sant Joan de Déu.

La conductora, de 36 anys, nacionalitat italiana i veïna de Castelldefels, mostrava símptomes evidents d'estar sota els efectes de l'alcohol i va donar una taxa de 0,94 m/l, quasi el triple de la taxa permesa. Va quedar arrestada durant unes hores i després va ser alliberada amb el compromís de personar-se davant el jutge quan sigui citada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.