Societat

Bonpreu obrirà el super més gran de Gironella

Es preveu inaugurar-lo durant l'estiu a l'avinguda Catalunya

El Grup Bonpreu obrirà aquest estiu un nou supermercat a Gironella. Si més no, aquesta és la idea de l'empresa, que preveu situar la gran superfície a l'avinguda de Catalunya, tocant a la plaça de l'Estació. Si el projecte tira endavant, serà el cinquè supermercat que s'instal·larà al municipi i s'afegirà a Dia, Llobet, Petit Preu i BonArea.

Ara per ara, però, l'Ajuntament de Gironella està comprovant si el projecte encaixa dins la normativa municipal vigent. Bonpreu preveu que l'edifici tingui vora 1.300 m² i l'alcalde del municipi, David Font, ja ha advertit que, per llei, Gironella pot tenir un supermercat de, com a molt, 799m², de manera que el projecte del supermercat probablement s'haurà de modificar.

Sigui com sigui, els primers detalls de la gran superfície pensada per a Gironella ja són públics. Si s'arriba a un acord, el Bonpreu de Gironella tindrà una peixateria, una xarcuteria, una carnisseria, una fleca i una fruiteria, i donarà feina a una trentena de treballadors.

Davant la possible arribada d'aquesta gran superfície al poble, l'alcalde, David Font, ha anunciat que el consistori continuarà vetllant perquè el petit comerç que caracteritza Gironella continuï viu al municipi i no es ressenti de la inauguració del nou supermercat. Tanmateix, Font celebra que el nou Bonpreu serviria per ocupar un solar en desús al mig del poble i seria “una oportunitat per abaixar la taxa de desocupació al poble”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.