Societat

Més places públiques per al geriàtric de Camprodon

Ara, ja en té un total de 33 i el consistori continuarà treballant per ampliar-les

També s'ha incrementat el nombre d'usuaris del centre de dia

La residència geriàtrica L'Hospital de Camprodon ha ampliat, al llarg dels darrers dos mesos, el nombre de places que reben finançament públic de la Generalitat. El Departament de Treball, Afers Social i Famílies ha dotat l'equipament amb 4 noves places col·laboradores més, passant de 29 a les 33 que hi ha actualment. La regidoria de Benestar Social, Núria Mas, ha destacat que això ha estat possible gràcies a la col·laboració directa amb la residència per millorar qualitativament i quantitativament l'atenció a la gent gran del municipi. “Valorem molt positivament l'adjudicació d'aquestes noves places. Volem seguir ampliant la quota de residents i arribar a més persones i estem molt satisfets dels resultats aconseguits fins al moment”, ha dit Mas.

Les places públiques, també conegudes com a places col·laboradores, són molt més econòmiques per a l'usuari, s'assignen d'acord amb la llista d'espera existent i tenen un finançament compartit amb la Generalitat. La residència geriàtrica L'Hospital de Camprodon té, actualment, un total de 57 places, de què 33 són públiques i 24, de caràcter privat.

El centre de dia també ha incrementat el nombre d'usuaris en el marc del pla estratègic presentat el passat mes d'abril del 2016. En concret, aquest servei ha passant d'una mitjana de 3 a 8 residents. En aquesta línia, el consistori i els responsables d'aquest equipament s'han marcat per a aquest any el triple objectiu de consolidar el servei, aconseguir la plena ocupació (12 residents) i treballar conjuntament amb la Generalitat per dotar el centre de dia de places públiques per al veïns de Camprodon. La millora dels serveis per a la gent gran continua, doncs, en la línia marcada en el pla estratègic.

LA XIFRA

57
places
té, en l'actualitat, la residència de la gent gran de Camprodon, de què 33 són públiques.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia