El botellot a la platja de la Llastra de Sueca requereix un pla especial de neteja

La zona es converteix els caps de setmana en un abocador per la proximitat d'una coneguda discoteca

Novament, i coincidint amb l'obertura d'una coneguda discoteca de la zona, els nivells de brutesa de la platja de la Llastra de Sueca van necessitar l'aplicació d'un pla especial de neteja el passat cap de setmana. És una situació cíclica que els veïns han denunciat una vegada més en comprovar com la zona es convertia de nou en un abocador.

La regidora de Medi Ambient de l'Ajuntament de Sueca, Marga Piqueres, es va personar a la Llastra per comprovar l'estat en què havia quedat, i va disposar immediatament l'aplicació d'un servici de reforç especial per deixar la zona en perfectes condicions al més prompte possible. El pla especial va finalitzar a primera hora de la vesprada de diumenge. L'Ajuntament està considerant diverses solucions per evitar aquesta situació tan molesta per als veïns de la Llastra, entre les quals no es descarta, fins i tot, sol·licitar el tancament permanent de la discoteca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.