Alaquàs celebra dissabte les II Jornades d'Associacionisme

L'Ajuntament presentarà un pla de treball per a millorar la situació del moviment associatiu de la ciutat

Associacions i col·lectius d'Alaquàs participaran el proper dissabte 21 de novembre a les II Jornades d'Associacionisme organitzades per l'Ajuntament d'Alaquàs i en què col·laboren la Fundació Horta Sud i Caixa Popular. La iniciativa es va posar en marxa el passat mes de juny per tal de conèixer de primera mà l'actual situació dels col·lectius d'Alaquàs i treballar amb els seus voluntaris per a plantejar propostes de futur que donen resposta a les seues necessitats.

L'èxit de la passada edició, ha impulsat l'Ajuntament a elaborar un pla de treball, en què s'han inclós les propostes de persones que van participar en l'anterior edició, amb accions destinades a millorar la situació del moviment associatiu. També s'hi donarà a conèixer un pla de formació per a associacions i es presentarà el projecte Diagnòstics Associatius i el I Quadern pràctic per a associacions: Manual bàsic de procediments per a la constitució i gestió d'associacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.