Societat

Segon Street Food Winter de Llançà

L'envelat de la vila, marc de la proposta, que augmenta amb la participació de vuit establiments i l'oferta de setze tapes

Després de l'èxit de l'any passat, Llançà torna a promoure la gastronomia local fora de la temporada alta turística amb la segona edició de l'Street Food Winter, que es farà demà dissabte a l'envelat del mercat de la vila. Aquest any s'oferiran setze tapes a càrrec de vuit establiments locals, les quals aniran acompanyades dels vins de la DO Empordà i de la cervesa de la Mar d'Amunt. Per tant, aquesta edició augmenta la participació i també canvia el concert de nit, en lloc d'un grup de música com l'any passat, hi haurà un discjòquei que oferirà els millors èxits dels anys vuitanta i noranta.

L'acte es dividirà en dues parts: la primera, de 19 a 23 h, en què s'oferiran les tapes i les degustacions de vi i cervesa acompanyades de la música jazz de Jazztons Trio i de les versions acústiques d'Anne Sea & The Platypus, i la segona, en què alguns establiments del municipi oferiran copes per acompanyar la sessió musical de Radiocassette Night amb, com hem dit, èxits dels 80 i els 90 però també alguns del segle XXI amb els DJ Josep Serra i Carles Pujol. El preu per copa de vi serà d'un euro i per tapa, de 3,5 euros; per refrescs i cervesa serà de 2 € i la copa costarà 5 €. També s'oferirà un forfet especial per tal de facilitar molt les cues, el qual es podrà adquirir a l'Oficina de Turisme (www.visitllanca.cat).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.