Societat

Investiguen la mort d'ocells a Vilanova del Camí

Una quarantena d'ocells, la major part coloms, van aparèixer morts dimarts passat a la tarda en algunes zones de Vilanova del Camí. Veïns i treballadors que estaven a l'entorn de la plaça Picasso del municipi van relatar als agents de la policia local com “de cop van començar a caure ocells morts dels arbres”.

La policia vilanovina va rebre una segona trucada d'un veí que també va alertar d'ocells morts a l'entorn del mercat municipal. En aquest indret, els agents van trobar restes de menjar a terra: arròs, pa i blat de moro. A la plaça Picasso no es van trobar restes de menjar. Les morts es van produir entre les quatre i les cinc de la tarda, aproximadament, segons fonts policials.

Els Agents Rurals es van desplaçar a aquestes dues zones per observar tant els ocells morts com les restes d'aliments que la policia va recollir del lloc dels fets. De moment es desconeixen les causes de la mort d'aquests ocells i hi ha diverses hipòtesis i línies d'investigació obertes. Segons el cos d'Agents Rurals es podria tractar d'una malaltia comuna que afecta els ocells, però també es podria tractar d'un enverinament. Caldrà esperar els resultats dels informes que haurà de remetre un centre especialitzat en toxicologia, que està analitzant mostres dels ocells morts i de les restes de menjar trobades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia