Societat

municipal

pressupost participatiu

Vilassar de Mar inicia l'obra del pressupost participatiu del 2017

S'eliminen les barreres arquitectòniques del trajecte que ha de fer un nen en cadira de rodes per anar a l'escola

Vilassar de Mar ja ha començat les obres per fer realitat la inversió triada directament pels ciutadans en el pressupost participatiu del 2017 batejada com “el camí fàcil per anar a l'escola de l'Àlex”. L'objectiu del projecte és que l'Àlex, un nen que va en cadira de rodes, pugui anar des de casa seva fins a l'escola Vaixell Burriac sense barreres arquitectòniques, en un trajecte d'aproximadament un quilòmetre. L'actuació, a la riera d'en Cintet al tram que va des del carrer Sant Ramon fins a l'avinguda Eduard Ferrés, té un termini d'execució de tres mesos i un cost de 47.889 euros. L'obra inclou la creació d'una plataforma única a la cruïlla de la riera d'en Cintet amb el carrer Sant Ramon, adequant les vorades de les voreres i ampliant la que hi ha al costat Barcelona, al tram entre els carrers Sant Ramon i Colom.

També es construirà una altra plataforma única a la intersecció de la riera d'en Cintet amb el carrer Colom i s'ampliarà la vorera entre els carrers Colom i Santiago Rusiñol (costat Barcelona). El projecte aprofitarà l'actuació que es va fer el 2015 d'adequació dels passos a la cruïlla de la riera d'en Cintet amb els carrers Sant Jeroni i Santiago Rusiñol. La intersecció amb Narcís Monturiol es resoldrà amb guals, igual que la intersecció amb l'avinguda Eduard Ferrés. La resta del camí fins arribar a l'escola ja està adaptat.

Aquest projecte va reunir 397 vots dels 716 que es van emetre per decidir la destinació de 92.000 euros del pressupost municipal per al 2017.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia