Societat

Navarcles dedica un mes a la festa i la cultura

La vila de Navarcles està immersa en la festa major d'hivern, que proposa activitats tot el mes de febrer. Aquest any incorpora actes de caire més cultural amb un tema com a fil conductor, que enguany és el patrimoni industrial, molt important per al poble. Així la festa, que se celebra al voltant de Sant Valentí, té La Febrada com a acte destacat –aquesta edició i sota el títol de Tot o res, posarà en escena una adaptació de The full monty–, però amplia la programació amb activitats vinculades a la indústria tèxtil. Algunes de les propostes d'aquest cap de setmana són un taller per aprendre a teixir en taller tèxtil familiar (dissabte) o la XXV Pedalada BTT de Sant Valentí, la 22a Ruta dels Senders, la XXXV Trobada de Gegants i l'aplec de la sardana, amb tres cobles de gran nivell, Lluïsos de Taradell, Marinada de Badalona i Jovenívola de Sabadell (diumenge). El dimarts 14 es farà la missa en honor a sant Valentí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

La 8a edició de l’Amb So de Cobla de Palamós tanca amb 6.000 espectadors

PALAMÓS
infraestructures

Les obres de l’autovia B-25 arriben al seu equador

Sant Boi de Llobregat
MEDI AMBIENT

Controlat l’incendi de Foradada-Baldomar, que ha afectat unes 21 hectàrees

Foradada

Campanya ’A la feina, fem salut. Pugem escales!’, a l’Hospital de Figueres i el Bernat Jaume

FIGUERES

Carles Duarte dona exemplars únics de Víctor Català a l’arxiu municipal

L’ESCALA
SOCIETAT

En marxa a Barcelona les obres per ampliar la xarxa d’aigua freàtica

Barcelona
Rafael Antonín, ‘Rafuel’
Cuiner ‘influencer’. Ha obert el restaurant Casa Rafuel

“La cuina comença al mercat; jo hi vaig cada matí”

Barcelona

Mig mil·lenni creuant el Ter

Bescanó
turisme

Dinou hotels catalans ja tenen les claus de la Guia Michelin

Barcelona