Societat

Municipal

La Plataforma Cívica Badalona i Sant Adrià es posa en marxa

L'entitat creada per sis associacions ja està constituïda oficialment

Avui es reuneixen amb Dolors Sabater

La plataforma que han impulsat sis associacions de veïns que són referents als barris fronterers de Badalona i Sant Adrià de Besòs ja és una realitat. A més que ja està constituïda oficialment, aquesta mateixa tarda el nou front veïnal té previst trobar-se amb l'alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater (Guanyem Badalona en Comú), per donar-se a conèixer i per poder fer front a les primeres demandes d'aquesta entitat que aglutina les associacions de veïns de Sant Roc, Maresme i Artigues, pel que fa a Badalona, i de la Mina, Sant Joan Baptista i Sant Adrià Nord, provinents de Sant Adrià de Besòs.

La Plataforma Cívica Badalona i Sant Adrià neix de la necessitat d'afrontar, de manera transversal, els reptes i problemes comuns a tot aquest sector de població ja que, a més, són força coincidents. La tasca de la plataforma girarà entorn de tres eixos clau: civisme, integració i convivència. D'altra banda, combatre el consum i la venda de droga i millorar la seguretat són alguns dels primers objectius amb què els veïns posen en marxa aquest nou grup de treball. Hi ha altres objectius que tenen relació amb la millora de la convivència, amb la cura de l'espai públic i amb la lluita contra l'absentisme escolar. La plataforma també vol exigir més bona coordinació entre les diferents administracions i així li ho traslladaran avui a Sabater.

LA XIFRA

6
associacions de veïns
són les impulsores de la nova Plataforma Cívica Badalona i Sant Adrià.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia