Societat

EMPRESES

La Foeg acosta empreses i escoles

La patronal FOEG, conjuntament amb Acció de la Generalitat, impulsa per segon any consecutiu el programa per acostar la tasca empresarial a més de sis-cents alumnes de sisè de primària d'escoles de les comarques gironines. En el projecte també hi col·labora el Departament d'Ensenyament. Aquest any hi ha hagut nombroses peticions d'escoles que volien participar en la iniciativa.

En aquesta segona fase, en què participen set escoles, els alumnes desenvoluparan projectes empresarials. S'ha iniciat aquest mes amb la visita, la setmana passada, d'una vintena d'alumnes de l'escola Juncadella, de la Cellera de Ter, a l'empresa Mitsa, de Tortellà, i amb una altra visita d'alumnes de l'escola Mare de Déu dels Socors, d'Hostalric, a Garatge Plana, de Fornells de la Selva. Ahir, dimecres, una quarantena d'alumnes de l'escola El Pla de Salt van fer una visita a l'empresa Rieju, de Figueres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

La 8a edició de l’Amb So de Cobla de Palamós tanca amb 6.000 espectadors

PALAMÓS
infraestructures

Les obres de l’autovia B-25 arriben al seu equador

Sant Boi de Llobregat
MEDI AMBIENT

Controlat l’incendi de Foradada-Baldomar, que ha afectat unes 21 hectàrees

Foradada

Campanya ’A la feina, fem salut. Pugem escales!’, a l’Hospital de Figueres i el Bernat Jaume

FIGUERES

Carles Duarte dona exemplars únics de Víctor Català a l’arxiu municipal

L’ESCALA
SOCIETAT

En marxa a Barcelona les obres per ampliar la xarxa d’aigua freàtica

Barcelona
Rafael Antonín, ‘Rafuel’
Cuiner ‘influencer’. Ha obert el restaurant Casa Rafuel

“La cuina comença al mercat; jo hi vaig cada matí”

Barcelona

Mig mil·lenni creuant el Ter

Bescanó
turisme

Dinou hotels catalans ja tenen les claus de la Guia Michelin

Barcelona