Societat

Festes i tradicions

Presentació de la temporada de passions a Cervera

Les passions de Catalunya s'agermanen en el moment de la seva presentació de temporada, que aquest any se celebra a Cervera. Tothom qui vulgui experimentar les sensacions de les noves passions i veure les novetats i canvis podrà apropar-se a escoltar, a través de cadascuna de les passions, les novetats que hi haurà aquesta temporada. L'acte es farà demà, dissabte, a les 10 h, al Gran Teatre de la Passió de Cervera, que aquest any celebra el seu 50è aniversari.

La Federació de Passions de Catalunya, amb la col·laboració de la Passió de Cervera, ha organitzat tota una sèrie d'actes per tal que el visitant copsi aquesta tradició. Entre les propostes hi haurà una explicació dels diferents canvis escènics que realitzaran cadascuna de les passions aquesta temporada, una xerrada sobre l'inici i l'evolució de les passions a Catalunya a càrrec de la historiadora Maria Teresa Salat, una visita guiada sobre el teatre i les vivències d'una ciutat a càrrec de l'intèrpret patrimonial Armand Forcat i un esmorzar per a tots els assistents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia