Societat

judicial

Suspenen el judici contra el regidor d'ICV-EUiA de Mataró

Les parts acorden encetar un procés de mediació per resoldre la suposada agressió d'Esteve Martínez a un conserge

El judici ràpid que s'havia de celebrar ahir contra el regidor d'ICV-EUiA de Mataró, Esteve Martínez, per la suposada agressió al conserge de l'edifici de serveis territorials del Maresme-Vallès Oriental del Departament d'Ensenyament es va haver de suspendre. El motiu va ser que l'enregistrament en vídeo que s'havia realitzat dels fets, que van tenir lloc el 16 de febrer durant l'ocupació de la seu per part de la comunitat educativa de la Mar Nova de Premià de Mar com a protesta pel tancament del centre, i que constitueix la prova principal, no va arribar a temps. Unes imatges que, segons Martínez, són determinants per demostrar que ell no va dur a terme cap tipus d'agressió contra el treballador.

El contratemps, però, va servir perquè, a proposta de la jutgessa i de la fiscalia, s'engegui un procés de mediació entre les dues parts per intentar arribar a un acord. A l'entrada dels jutjats, el regidor va rebre el suport de desenes de persones, entre les quals altres edils de l'Ajuntament i militants del partit i de sindicats. El coordinador nacional d'ICV, David Cid, que també hi va participar, va lamentar que es vulgui jutjar Martínez per haver defensat l'escola pública, “mentre d'altres ho fan per haver robat” amb referència al cas Palau.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia