Els Mossos i l'Ajuntament d'Alcover es troben amb la comunitat islàmica

Els Mossos d'Esquadra van recordar a la comunitat islàmica la normativa sanitària que cal tenir en compte durant la Festa del Sacrifici que es durà a terme properament. L'Ajuntament i els membres de la comunitat magribina mantenen un acord per utilitzar l'escorxador municipal.

El regidor de Governació de l'Ajuntament d'Alcover va expressar la voluntat de participar i fomentar les activitats culturals que el col·lectiu estigui disposat a impulsar al poble: «Estem disposats a fer alguna festa conjunta amb l'Ajuntament i a participar com la resta d'entitats del poble en esdeveniments com ara la fira», va dir Julià Sánchez.

La comunitat islàmica d'Alcover té una associació registrada i un local dedicat al culte. Els representants del col·lectiu van posar de manifest la seva intenció de programar activitats juntament amb l'Ajuntament. Xerrades sobre la cultura àrab, jornades gastronòmiques o fins i tot la celebració d'un partit de futbol entre Mossos d'Esquadra i magribins són algunes de les activitats que s'estan tractant d'organitzar. Aquestes activitats s'emmarquen dins les trobades i reunions de Mossos d'Esquadra i l'Ajuntament amb diferents sectors del poble per compartir inquietuds i iniciatives al voltant de la seguretat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.