Societat

esports

solidaritat

Els gegants de Teià completen la marató de Barcelona

L'acció formava part d'una iniciativa que ha recaptat més de 2.500 euros per destinar-los als refugiats

Els gegants de Teià, en Pere Noguera i l'Elionor, es van convertir diumenge en la primera parella d'aquest tipus de figures que va prendre part en la marató de Barcelona. Els gegants no només van participar-hi, sinó que també van creuar la línia de meta d'una de les curses més prestigioses del món.

Més enllà de la carrera, la iniciativa formava part d'una campanya solidària forjada des del municipi maresmenc per recaptar fons i destinar-los al drama dels refugiats. “Hem aconseguit un doble repte”, va assegurar Josep Villagrasa, ideòleg de l'acció.

“D'una banda, els gegants han arribat a meta amb un temps de menys de 5 hores, i, de l'altra, s'han aconseguit més de 2.500 euros per als refugiats”, va explicar. Per completar els 42 quilòmetres de la prova, en Pere i l'Elionor van ser ajudats per una quinzena de corredors que empenyien el suport especial sobre rodes, ideat per Francesc Casals. Pel que fa a l'aportació econòmica, Villagrasa va recordar que des de fa uns 15 dies es van posar a la venda unes samarretes especialment dissenyades per a l'ocasió i que els gegants de Teià també van lluir-les en la seva participació a la marató. “Estic molt satisfet per la implicació de tothom”, va subratllar Villagrasa, que va avançar que “pròximament” es farà a Teià “una festa per posar punt final a aquesta campanya”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia