Societat

La Passió d'Ulldecona enceta temporada al Teatre Orfeó Montsià

L'espectacle consolida els canvis introduïts l'any passat i el Patronat fa una aposta per oferir més paquets turístics

Després de la preestrena de l'espectacle a Ascó, La Passió d'Ulldecona enceta temporada a casa, al Teatre Orfeó Montsià aquest diumenge a la tarda “No és la primera experiència, en altres ocasions havíem representat la Passió a Móra d'Ebre o a Vinaròs, i l'any vinent ho farem a Tortosa perquè volem que la gent del país s'adoni que és un espectacle que val la pena de veure” explica el president del Patronat de la Passió d'Ulldecona, Jordi Carapuig, que hi afegeix, “Totes les Passions tenim el mateix repte a l'hora d'atraure el públic perquè moltes persones creuen que es tracta d'un espectacle per a creients i no és així. Estem reivindicant una part de la nostra cultura popular catalana més antiga amb una història de més de cinc-cents anys”.

Pel que fa a l'espectacle, enguany s'han introduït novetats en l'escenografia d'algun quadre, però fonamentalment s'ha treballat “en la consolidació del canvi total d'estructura que es va fer l'any passat amb la unificació dels textos català i castellà, sobretot a nivell tècnic”, assegura Carapuig. La representació de La Passió involucra a més d'un centenar de persones, amb Sigfrid Rodríguez en el paper de Jesús i direcció de Josi Ganzenmüller.

Aposta pel turisme

On es presenten novetats és en el vessant turístic ja que des del Patronat de la Passió s'ha treballat per reforçar l'oferta turística lligada a les representacions i també la presència a Internet a través de la nova web lapassioulldecona.com que permet comprar les entrades per a l'espectacle i també els paquets turístics que s'han preparat. Així, enguany s'ofereixen visites a Peníscola, el Santuari de la Font de La Salut de Traiguera, Tortosa i el Delta , a més de les clàssiques al castell i les oliveres mil·lenàries d'Ulldecona i àpats a diversos restaurants, entre els quals, els premiats amb estrelles Michellin.

La Passió

En català, dies 19 i 26 de març i en castellà, dies 2, 9, 23 i 30 d'abril a les 16.30h. Sessió especial el dia 1 de maig.

Venda d'entrades on-line i més informació a www.lapassioulldecona.com



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia