El topònim de Calp ha estat inscrit i acceptat oficialment en valenciuà

El canvi de denominació del municipi per la forma exclusiva en valencià, ha estat inscrit al Registre d'Entitats Locals. La conselleria de Justícia i Administracions Públiques ha comunicat aquest fet al consistori després que ha estat publicat al Butlletí Oficial el Decret corresponent.

És per això que en aplicació de l'article corresponent de la Llei Reguladora de les Bases de Règim Local, el canvi de denominació té caràcter oficial des de principis d'aquest mes de novembre.

La sol·licitud de canvi de nom per la seua forma exclusiva valenciana es va aprovar al plenari de la Corporació calpina fa ara vora un any. Posteriorment l'Acadèmia Valenciana de la Llengua informà positivament aquesta sol·licitud el juny passat i la conselleria de Justícia i el Consell de la Generalitat Valenciana acordà el canvi a finals del mes d'agost.

Des de primeries del mes de novembre i després d'haver complit tots els passos necessaris i les preceptives inscripcions, el canvi de denominació de Calp al valencià és totalment oficial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.