Societat

municipal

esports

Arenys de Munt tindrà vuit pistes de pàdel al pavelló

Dues empreses s'han interessat per la construcció i la gestió de les instal·lacions, que es faran al solar del costat del poliesportiu

Des de l'oposició, CiU insisteix en la falta d'aparcament

Arenys de Munt se sumarà a la moda del pàdel, que omple de pistes molts indrets de la comarca. El ple d'ahir al vespre va resoldre les al·legacions presentades per un veí després que al gener s'aprovessin les clàusules per posar a licitació la construcció i gestió de fins a vuit pistes de pàdel al costat del pavelló.

No és el primer cop que s'intenta ampliar les instal·lacions esportives amb un projecte de pistes de pàdel. L'Ajuntament ho va intentar un cop es va inaugurar el pavelló el 2010. Aleshores, tal com explica l'alcalde, Joan Rabasseda (ERC), l'única empresa interessada no complia tots els requisits. Aquesta vegada, segons explica la regidora d'Esports, Marta de la Iglesia (ERC), s'hi han presentat dues empreses i dimarts vinent es farà l'obertura de les pliques per decidir quina guanya el concurs. “A veure si tenim sort, aquesta vegada”, reconeixia la regidora.

El projecte resol altres qüestions per millorar la gestió de la zona esportiva. Una de les clàusules determina que l'empresa promotora del club de pàdel també assumirà la construcció i la gestió del bar a dins del poliesportiu que no es va fer al seu moment, així com la gestió de la consergeria i la neteja de tot l'equipament.

Les vuit pistes s'han de construir al solar que hi ha just al costat del poliesportiu, que fins ara els usuaris i visitants feien servir com a zona d'aparcament.

Des del PDeCAT, el cap de l'oposició, Lluís Campassol, aprova el projecte però insisteix que la falta d'aparcament és preocupant un cop estiguin les pistes fetes. “Ocuparan bona part del solar, que ara ja s'omple del tot quan hi ha competicions al pavelló”, assegura Campassol.

En aquest sentit, la regidora d'Esports assenyalava que hi ha la possibilitat d'habilitar altres espais on ara no es pot aparcar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.