Torrent acollirà una carrera solidària en benefici de l'Unicef

Els participants podran obtenir una bicicleta per 75 euros prèvia inscripció abans del 30 de novembre

Per primera vegada a tot el País Valencià, aquesta localitat de la comarca de l'Horta, acollirà un circuït en bicicleta per la ciutat, els fons del qual s'adreçaran a l'organització Unicef perquè puga portar endavant el seu projecte d'atenció escolar a diversos països d'Àfrica.

El recorregut, de huit quilòmetres, s'hi desenvoluparà pels carrers de la vila i tindrà una durada d'unes quatre hores. Aquest recorregut previst sortirà des de la plaça Colom i discorrerà pel polígon industrial, el pont Blau, el Parc Central i la plaça Major.

Aquesta iniciativa ha estat provada a Portugal i Pamplona i serà el 13 de desembre la data en que la ciutat més gran de la vessant Sud de l'Horta, el porte a terme amb la col·laboració de l'Ajuntament i de Caixa Rural, amb l'objectiu de promoure el medi ambient, l'esport i el dret a l'educació a Àfrica.

Els participants poden optar a fer el recorregut amb la seua pròpia bicicleta, i en aquest cas la quota d'inscripció és de 25 euros, o amb una bicicleta de l'organització que després restarà en poder del participant. En aquest segon supòsit, la inscripció és de 75 euros i, a més de la bicicleta, també compta amb un casc, una motxilla i una samarreta commemorativa de la diada.

Les darreres edicions celebrades enguany han estat un èxit a les ciutats portugueses d'Évora, Braga, Silves, Coïmbra i Guimaraes, llocs on es van esgotar totes les places d'inscripció.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.