Societat

La PAH de l'Anoia marxa de la mesa de Piera

Acusa el govern municipal d'haver incomplert els compromisos

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de l'Anoia va anunciar ahir, durant el ple municipal de Piera, que es desvinculava de la mesa d'habitatge local del municipi. La iniciativa, constituïda l'octubre del 2015, tenia com a objectiu coordinar les actuacions en matèria d'habitatge de l'Ajuntament i diferents entitats.

La PAH anoienca lamenta: “Hem constatat repetidament la seva ineficàcia.” De fet, considera que els compromisos adquirits i els objectius inicials “no s'estan complint”.

Entre els incompliments que denuncia la PAH hi ha el fet que “no s'ha iniciat ni un sol expedient contra cap banc”, malgrat que a Piera hi ha almenys 163 habitatges buits en mans dels bancs.

El col·lectiu critica també que l'Ajuntament “vulnera la legalitat” quan denega l'empadronament a famílies que “sense cap altra alternativa, s'han vist obligades a ocupar un habitatge buit”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.