Societat

Pals vol impulsar la mostra de l'arròs amb una gran fira

És la principal novetat d'aquest any i constarà de tallers, degustacions, conferències i exposicions sobre l'arròs

El mercat del Lleó de Girona va ser l'escenari on ahir es va presentar la XXIV Promoció Gastronòmica Pals i la Cuina de l'Arròs, que en aquesta edició hi col·laboren disset restaurants. La principal novetat d'aquest any és la primera edició de la Mostra Divulgativa de l'Arròs de Pals.

L'alcaldessa, Sílvia Monar, va remarcar que la mostra “s'ha convertit en un referent gastronòmic i culinari al territori” i “una plataforma única per donar-nos a conèixer com a poble”. La mostra tindrà lloc el cap de setmana del 8 i 9 d'abril, amb degustacions, tallers, conferències, exposicions i diverses propostes vinculades, totes, amb el món de l'arròs.

Noves propostes

La campanya es complementarà amb un seguit d'accions enfocades a la difusió del món de l'arròs, entre les quals destaquen: visites guiades temàtiques basades en la història i les tradicions que envolten el món de l'arròs, cursets de cuina, mercats de productes de la terra, conferències, tallers de manualitats amb espigues d'arròs, entre altres propostes.

Pel que fa referència a la mostra gastronòmica, que tindrà lloc de l'1 d'abril al 14 de maig, permetrà als disset establiments participants oferir un menú basat en l'arròs de Pals com a plat principal, que cada cuiner prepararà d'acord amb el seu estil i enfocament gastronòmic.

L'alcaldessa també va agrair la col·laboració, un any més, dels dos molins arrossers el Molí de Pals i l'Estany de Pals, així com la seva “implicació, suport i predisposició” per “ajudar a cuidar i projectar arreu del territori i fora de les nostres fronteres el llegat identitari, cultural, gastronòmic, turístic i econòmic de l'arròs de Pals”. Un treball que, per Monar, cal agrair a totes les parts implicades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia