L'Ajuntament d'Alaquàs i la Fundació Horta Sud signen un conveni de col·laboració

Les associacions d'Alaquàs comptaran amb el seu assessorament tècnic

L'alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García, i el president de la Fundació Horta Sud, Alfred Domínguez, han signat el conveni de col·laboració entre aquestes dues entitats per contribuir a la consolidació i posada en marxa de noves iniciatives de participació i associacionisme. Dins d'aquest conveni, s'inclouen iniciatives com les Jornades sobre associacionisme, els Quaderns pràctics per a la gestió i organització de les associacions, o l'anàlisi, diagnòstics i assessorament de les associacions en matèria de organització i funcionament.

Les eines per a fer-ho seran afavorir la participació en projectes i programes o cooperar en programes de formació i amb els relacionats amb l'estudi i l'enfortiment de la realitat social i associativa. També es planteja l'assessorament mutu en qüestions relacionades amb l'activitat de les dues entitats, col·laborar i cofinançar les accions del Centre de Recursos Associatius, entre altres.

La Fundació Horta Sud és una entitat que té per objectiu fomentar i realitzar programes que consoliden i vertebren la xarxa associativa de la comarca de l'Horta Sud, el foment de la participació, l'enfortiment del teixit associatiu, la promoció d'estudis sobre el desenvolupament social i cultural de la comarca, el compromís amb el patrimoni històric, la cultura, el medi ambient, l'economia i les persones de l'Horta Sud.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.