Societat

empresa

aniversari

Mig segle creant i fent cuines

La firma mataronina Cuines Fernández, que també està especialitzada en banys, celebra els seus 50 anys de vida

Va començar com a una fusteria al barri de Rocafonda als anys 60 i ara és un referent del sector

Cuines Fernández, una empresa mataronina capdavantera en el disseny i la fabricació de cuines i banys, està d'aniversari. I és que l'any passat va arribar als 50 anys de vida. Tot va començar el 1966, al barri de Rocafonda de Mataró. Allà, el fundador de la futura empresa hi va obrir un negoci de fusteria tradicional. “El meu pare va saber preveure que era necessari fer un pas endavant per millorar el producte, per orientar-ho a satisfer les necessitats del client, cada vegada més exigent”, explica l'actual gerent de l'empresa, Jordi Fernández. A partir d'aquí el negoci es va anar professionalitzant i expandint “sense perdre l'esperit artesanal com a signe de qualitat”, comenta. El següent pas de la firma va ser el seu creixement, amb l'obertura de punts de venda a Dosrius i a Mataró, concretament a la plaça Espanya, i d'allà ja es va passar a l'obertura de la seva pròpia fàbrica situada al carrer Floridablanca de la capital del Maresme, amb sucursal inclosa al carrer Campmany. “La qualitat sempre ha estat i és una prioritat”, explica Fernández, i, gràcies a aquest fet, l'empresa es va poder situar com un referent a la ciutat amb l'obertura, l'any 1980, de la seva actual botiga situada a la Riera, un dels punts neuràlgics de Mataró.

Aquest creixement també va portar l'empresa a fer una expansió comarcal traslladant la fàbrica a Arenys de Mar, on també hi ha un espai d'exposició i una botiga. Fernández considera que la producció pròpia i poder oferir un servei integral al client són dos dels factors clau per a l'èxit i la longevitat de la seva firma, i es marca com a repte “poder fer 50 anys més”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia