Societat

Societat

La Fira Mercat del Ram creix en sectors i expositors

Aquesta tarda es farà la inauguració de la mostra, que estrena espais relacionats amb l'eficiència energètica i l'organització d'esdeveniments i que capgira tendències en àrees com ara la de l'automoció

La incipient recuperació econòmica es deixarà notar en la 40a Fira Mercat del Ram de Tordera, que se celebra des d'avui i fins diumenge al parc Prudenci Bertrana. I és que, després de la crisi dels últims anys, sectors com ara el de l'automoció creixen amb una àmplia representació de concessionaris de la zona que tornen a la fira. També és indicador de la recuperació la presència de nous sectors com ara el de l'eficiència energètica, que tindrà el seu espai E-fira. Els estands d'aquesta Fira de la Mobilitat Sostenible i de les Noves Tecnologies, que oferiran demostracions de domòtica, es podran visitar dissabte a la tarda. Un altre sector que s'incorpora és el de l'organització de celebracions i esdeveniments de gran format que transformarà l'espai Àgora en un punt de trobada per a empreses i públic interessat.

Tanmateix, la mostra manté altres zones ja conegudes, com ara l'exhibició ramadera, la mostra d'artesans, l'exposició de motos clàssiques, l'espai cerveser que convidarà a elaborar cervesa artesana i a un tast guiat de cerveses, o la Fira de la Brasa, per degustar-hi tota mena de verdures i carns. A més, també es podrà fer passar la gana a la fesolada popular que organitza la Cooperativa Agrària la Baixa Tordera dissabte al matí o a la xocolatada de diumenge. Tot plegat es complementarà amb moltíssimes activitats, tallers, cites esportives, demostracions... que ofereixen entitats i associacions com ara la gimcana familiar i la 3a Trail les Bruixes de dissabte al matí, la tabalada i els malabars de la Colla de Diables Tordera o la cercavila de gegants de diumenge a la tarda que finalitzarà amb el lliurament del tortell a la Geganta. Finalment, cal dir que la fira no oblida commemoracions com ara l'Any Bertrana o els 10 anys de reconstrucció del pont de ferro i els 120 de la seva construcció, i s'oferiran activitats relacionades amb aquestes efemèrides.

Fira Mercat del Ram

Dies 7-9

www.tordera.cat



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia