Societat

policial

agressió de gènere

Investiguen una presumpta agressió masclista a Montcada i Reixac

Una dona és apunyalada dimecres al vespre suposadament per la seva parella

La víctima es troba estable dins la gravetat

Els Mossos d'Esquadra investiguen l'apunyalament d'una dona de 37 anys presumptament a mans de la seva parella a Montcada i Reixac. Fonts municipals han explicat que els fets van succeir dimecres al vespre quan la víctima es trobava al carrer de les Aigües de la localitat amb el seu fill menor d'edat. La Policia Local va desplaçar-se fins al lloc després de rebre diversos avisos dels veïns de la zona i també van intervenir els Mossos d'Esquadra. Una ambulància va traslladar la víctima a l'hospital de la Vall d'Hebron, on es troba “estable dins la gravetat”. La policia ha informat que la investigació dels fets està en mans de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Cerdanyola del Vallès.

L'Ajuntament de Montcada i Reixac ha condemnat els fets i ha assegurat que cassos com aquest són una mostra “física i visible de les violències masclistes”. La regidora d'Igualtat, Jessica Segovia ha remarcat que el consistori no és cansarà de reiterar “que està en contra de qualsevol tipus de manifestació d'aquestes característiques”.

Així mateix ha apuntat que la regidoria de Politiques d'igualtat treballa amb les organitzacions de dones i feministes, “per garantir els drets de les dones i assolir una Montcada i Reixac lliure de violències masclistes”, ha apuntat. La regidora ha afegit que l'epicentre de les polítiques públiques ha d'incloure “el dret a la vida digna i la corresponsabilitat dels treballs de cures, així com, atacar les arrels patriarcals que impregnen les institucions”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia