Societat

Ciència

El planetari de CosmoCaixa ens desvela enigmes de l'univers

Un nou programa de planetari a cúpula completa en 2D anomenat Univers fosc, que ha desenvolupat el prestigiós American Museum of Natural History, és una de les ofertes lúdiques per gaudir en família que CosmoCaixa ofereix aquesta Setmana Santa. Els espectadors (a partir de deu anys) poden veure representacions d'alguns fenòmens astronòmics i entendre enigmes de l'univers, com ara la naturalesa de la matèria fosca. Mitjançant escenes increïblement detallades del cosmos i representacions basades en dades reals d'alguns dels fenòmens astronòmics més espectaculars, el programa revela, de manera rigorosa i amena, com ha progressat el nostre coneixement sobre l'univers al llarg dels anys.

Aquests dies també es pot gaudir de les propostes que ha preparat el Museu de la Ciència de l'Obra Social La Caixa, que vol acostar els visitants a una visió poètica de la natura a través de les imatges impactants que es poden observar manipulant calidoscopis gegants. Màgia i sorpresa s'uneixen també en els tallers per a nens de més de sis anys que descobreixen la geometria del calidoscopi. A més, la recent inaugurada exposició Talking Brains ofereix la possibilitat de fer un viatge per un dels òrgans més importants i desconeguts del nostre cos: el cervell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia